Potrivit legislației în vigoare, in cazul achizitiilor online, Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare de catre client.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice (deformari, ruperi, desprinderi, etc). 

Clientul este informat asupra faptului că, în cazul în care produsele a căror returnare prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice, accesorii lipsă, Vânzătorul își rezervă dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse. In cazul efectuarii unui retur, banii se vor inapoia in contul bancar al clientului in termen de 14 zile calendaristice din momentul receptionarii produsului de catre Vanzator, conform legii in vigoare.  Mentionam ca in cazul in care suma este returnata in contul bancar din care s-a efectuat plata, contul ar putea fi debitat cu intarziere, care poate varia in functie de banca (intre 2 si 5 zile lucratoare). Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ alte servicii (ex. transportul initial).

Returul se face insotit de factura produsului. Produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionate de cumparator, sa nu fie utilizate. 

ATENTIE! In cazul promotiile in care s-au oferit produse gratuite, returul se accepta astfel:

  1. In conditiile in care se returneaza si cadoul primit.
  2. In conditiile in care din valoarea comenzii se va scadea valoarea cadoului primit (daca acel cadou nu poate fi returnat de catre client din diverse motive).

Clientul insa va suporta costurile directe legate de returnarea produselor.

Livrarea este un serviciu distinct ce comportă opțiunea Cumpărătorului de a-i fi livrata comanda prin curier și plata unui preț. Livrarea nu este un serviciu standard.
Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele realizate după specificațiile și instrucțiunile Cumpărătorului sau personalizate distinct pentru acesta, fiind considerate astfel toate produsele care la momentul efectuarii comenzii de catre client nu se aflau in stocul Vanzatorului.