Previous
Next

Produse Recomandate

Vezi Produs
Vezi Produs
Vezi Produs
Vezi Produs
Vezi Produs

De ce Art-Republic?

Pătrunde în povestea copilăriei! Păpuși create manual coborâte din tărâm de poveste, lucrate cu drag din fire de tricotat și tesătură din bumbac.

 Toate păpușile crează o poveste. Fiecare dintre ele te introduce într-o lume de basm, fără griji, a copilului din noi. Vă invităm să cunoașteți mica noastră lume clădită ARTistic din împletituri și drag de oameni!

0
+
Păpuși realizate
0
+
Clienți fericiți
0
+
Ani de experiență

Despre Noi

Mereu am visat o lume în care copiii să se joace cu jucării minunate, jucării sigure, jucării care să le diversifice imaginația. Și astfel s-a născut o idee – o idee de a crea un loc foarte special – un tărâm magic plin de păpuși și produse unice create manual.


Află mai multe

IMG_1044BabyBlackRecenzii

Superbe! Materiale de foarte bună calitate, atenție la detalii, promptitudine și un design de excepție! Recomand cu drag! Un cadou minunat!

Recomand cu mare drag! Papusiile create sunt cu adevarat speciale! Eva a fost extrem de promta si atenta la nevoile noastre! Cu siguranta vom reveni🥰

Recomand cu mare drag! Jucariile sunt deosebite, iar de colaborarea cu Elena, numai cuvinte de laudă. Este ca și cum te-ai intalni cu o bună prietenă și v-ați completa în sfaturi reciproc.

Previous
Next